https://www.bayramlaregitim.com/wp-content/uploads/2020/05/floater-slider-red-dots.png
https://www.bayramlaregitim.com/wp-content/uploads/2020/04/floater-blue-stripes-small.png
Sonuç Odaklı Çalışıyor ve Geri Bildirimlerde Bulunuyoruz

Anadolu Lisesi
Ölçme ve Değerlendirme

Bayramlar Koleji İlkokul Eğitim Programı, öğrenme sevgisini aşılayan, akademik eğitimle birlikte uyguladığımız programlarla öğrenmeyi eğlenceli hale getiren, mutlu, araştırmacı, kişisel özelliklerinin farkında olan ve öğrencilerimizin her yönden gelişimini destekleyen bireyler yetiştirmek üzerine kurulmuştur. 

YÜKSEK ÖĞRETİM KURUMLARI SINAVINA (TYT – AYT ) HAZIRLIK

Özel çalışmalarla öğrencileri sınava hazırlamayı ve düzenli  gelişme sağlamayı amaçlar. Bu amaç doğrultusunda, sınavlar yaparak öğrencinin bilgisinin pekişmesine katkıda bulunur.  Sınavların sonucunda  analizlerle istatistiksel geri dönüşümlerle öğrencilerin eksik oldukları konuları belirleyerek ilgili öğretmene bildirir. Bu konular öğretmenler tarafından tekrar edilerek öğrencilerin konu eksikleri giderilmiş olur.

SINAVLAR
1. Konu Tarama Testleri:

İşlenen bir konunun hemen ardından uygulanır. Konuların anlaşılma derecesi belirlenir.

2. Konu Pekiştirme Testi:

Konu tarama testi sonucunda anlaşılmadığı belirlenen konuları içeren ve konunun pekiştirilmesi amacıyla yapılan test sınavlarıdır.

3. TYT-AYT Deneme Sınavı:

Yükseköğrenim  sınavlarına hazırlık amacıyla uygulanan sınavlardır. Dönem içerisinde  9-10 ve 11. sınıf öğrencilerine  en  az  12 TYT tarzı deneme sınavı , 12. Sınıf öğrencilerimiz için TYT ve AYT kapsamında en az  20  deneme sınavı planlanmıştır. Sınav sonuçlarına göre Ölçme ve Değerlendirme Birimi ve ders öğretmenlerince öğrenciler için takviye etüt programları uygulanmaktadır.

https://www.bayramlaregitim.com/wp-content/uploads/2020/10/bayramlar-koleji-color.png

Bizi sosyal medyadan takip edebilirsiniz.

https://www.bayramlaregitim.com/wp-content/uploads/2020/10/bayramlar-koleji-color.png

Bizi sosyal medyadan takip edebilirsiniz.